PDA-meet 14 september 2024

PDA-meet 14 september 2024

Het kon niet uitblijven, er komt een volgende PDA-meet op 14 september 2024 en nu in midden Nederland. Zaterdagmiddag 14 september tussen 13.30 en 15.30 uur is het zover. Dit keer in het gebouw van de Woudkapel in Bilthoven. Er zijn op dit moment nog 1 plekje beschikbaar.

Lezing

Tussen 13.00 en 13.30 uur is de inloop. Ouders, hulpverleners en PDA-ers zijn welkom. Om 13.30 begin ik mijn verhaal. Het onderwerp is deze keer de PDA burnout. De volgende punten komen aan bod.

  • Wat is een PDA burnout?
  • Hoe ontstaat die?
  • Hoe ga je ermee om?
  • Wat kan helpen?

Tijdens mijn verhaal is er gelegenheid om vragen te stellen.  Dat vind ik altijd fijn, want dan kan ik dieper ingaan op onderwerpen waar meer vragen over zijn.

Pauze

Na de lezing houden we kwartiertje pauze om het allemaal te laten bezinken. Er is koffie en thee en gelegenheid om de stapel PDA gerelateerde boeken die ik altijd meeneem te bekijken.

Vragen

Na de pauze is er ruimte om vragen te stellen over de persoonlijke situatie. Niet alleen aan mij maar aan de hele groep.  Het is fijn om met een groep bij elkaar te zitten die allemaal ervaring hebben met PDA, zodat iedereen mee kan denken en ervaringen kan delen.

Rond 15.30 sluiten we de vragen ronde af, want dan is er nog een uurtje over om onder het genot van nog een bak koffie of thee met de andere aanwezige ouders te praten.

Entree PDA-meet 14 september 2024

Er is ruimte voor twintig mensen. Dit is bewust omdat het contact persoonlijker is in een kleinere groep. Dus wees er op tijd bij want vol is vol.

De kosten zijn € 15,- per persoon. Koffie, thee en koekjes zijn gratis en je bent vrij om je eigen consumpties mee te brengen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar ploeteren.nl@gmail.com. Laat me weten met hoeveel personen je wil komen en dan krijg je van mij een betaallink voor de entree. Zodra de betaling is gedaan, is je plek gereserveerd.

De meet is in:
In het gebouw van de Woudkapel
Beethovenlaan 21
3723 JJ Bilthoven

Je kunt niet op het terrein parkeren. Het is toegestaan te parkeren in de bermen van de Beethovenlaan en de Sweelincklaan aan de kant van de
Woudkapel.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, dus tot zaterdag 14 september!!

Help me ploeteren!
Bestel via de banner. Het kost je geen cent, alleen wat moeite.Bol AlgemeenBol Algemeen

Verslag PDA-meet Heerenveen

Vrijdagavond 12 april tussen 19.00 en 23.00 uur was het zover: De eerste echt PDA-meet in Heerenveen. Hoe ging het? Lees verder….

 

Deel dit bericht:
Myneke

Auteur: Myneke

Myneke (zij/haar) Boekenwurm, sokkenbreidster, PDA-ma en blogger over autisme met een PDA profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *