Help mee

Help me ploeteren

Help me om de kennis over autisme met het PDA-profiel te verspreiden. Dan wordt het voor meer mensen toegankelijk en kweken we meer begrip. Ik vind het verspreiden van deze kennis heel belangrijk. Daarom schrijf ik blogs, geef ik webinars en maak ik reviews van gelezen boeken.

Kosten onderzoeken lezenIk hoef je vast niet te vertellen dat aan het bijhouden van een blog kosten verbonden zijn. Maar ook alle cursussen die ik doe en boeken en onderzoeken die ik lees kosten geld. Dit kan ik niet alleen opbrengen, daarom vraag ik je: ‘Help mee’. Er zijn verschillende manieren waarop je kan helpen.

Klikken

Bol AlgemeenBol AlgemeenBoekenBoeken
Ik heb overal op de site links naar Bol.com staan. Als je op een banner, een link of een boek klikt kom je op de pagina van Bol.com. Als je daarna iets koopt, maakt niet uit wat, krijg ik daar een klein percentage van. Ik kan niet zien wie iets heeft gekocht. Ik zie alleen een bedrag en welk percentage ik daarvan krijg. Zo kost het je niets maar help je toch om PDA onder de aandacht te brengen.

Wil je niets kopen dan kun je ook een donatie doen door op de doneerknop te klikken.

Doneerknop smal

Volgen, delen en liken

Vind je een blogpost of artikel ook voor anderen interessant, deel het dan. Onder aan iedere blogpost staan deel-knoppen. Door de inhoud van Ploeteren te delen help je niet alleen kennis over autisme en PDA te verspreiden, maar krijgen we ook meer bezoekers. Respecteer wel het copyright. Ook een reactie geven helpt. Je kunt ook meehelpen door mij te volgen en te liken op social media, hoe meer volgers, hoe meer bereik. Je kunt mijn persoonlijke account volgen op Facebook of ploeteren op Instagram.

Bezoek KawaiiKei.nlInfinity oorbellen

KawaiiKei is de stoffen en sieraden website van mijn vriend. Ik beheer de website en een gedeelte van de sieraden op de site is door mij gemaakt. Dus als je iets koopt via KawaiiKei.nl dan heb ik daar voordeel van en Ploeteren.nl dus ook. We hebben o.a. infinity oorbellen, regenboog oorbellen en regenboog stoffen.

Dankjewel!

Wat je ook doet, ik ben je super dankbaar! Zo kan ik voorlichting en advies over PDA blijven geven aan iedereen die het nodig heeft. Dankjewel!!

Liefs Myneke
Myneke