Reviews

reviews

Heb je contact met mij gehad via een gesprek, de Discordserver of op een andere manier. Dan kun je hier laten weten of je het een prettig contact vond en of je er iets aan hebt gehad. Dit mag ook anoniem, je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de site.

Hiermee help je mee om voor anderen de drempel te verlagen om meer over PDA te leren. Alvast bedankt voor je moeite.

Myneke

Myneke

Deel dit bericht:
Myneke

Auteur: Myneke

Myneke (zij/haar) Boekenwurm, sokkenbreidster, PDA-ma en blogger over autisme met een PDA profiel.

8 gedachten aan “Reviews”

  1. Heel blij dat ik met Myneke een gesprek heb gehad, de herkenning tijdens het gesprek zowel als de tips voor mijn vragen die ik kreeg voelen heel fijn en zijn waardevol! Ook voel ik mij niet meer zo alleen staan in mijn situatie door het begrip en steun die ik ervaarde.
    Een mooi mens

    1. We hebben een heel prettig gesprek gehad met Myneke, waardoor we ook weer steviger in onze schoenen stonden om te vechten voor wat ons kind nodig heeft. We kregen een hele berg aan tips van haar mee, die ze later ook nog op de mail gezet heeft zodat we het makkelijk terug konden vinden. Ook de bevestiging van dingen die je wel goed doet is fijn, omdat Myneke echt begrijpt waar we tegenaan lopen, en door ervaring precies ziet wat er al goed gaat en waar nog winst te behalen is. Dankjewel Myneke, mochten we de bevestiging nog een keer nodig hebben plannen we weer een gesprek met je in!

  2. Wanneer je kind zó ver buiten de gebaande paden valt, is het niet eenvoudig je rol als ouder te toetsen. Andere ouders met neurotypische kinderen weten niet waar je het over hebt of zijn gechoqueerd. En zelfs kundige hulpverlening heeft geen pasklare antwoorden wanneer het op PDA aankomt. Sparren met iemand die het écht begrijpt is dan een welkome aanvulling. Na ons gesprek met Myneke hebben we meer vertrouwen dat we in onze uitzonderlijke situatie de best mogelijke keuzes maken.

  3. Fijn om iemand te spreken die je dochter lijkt te begrijpen op een moment dat je als ouder geen raad meer weet. Verhelderend gesprek en advies! Dankjewel Myneke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *