Reviews

reviews

Heb je contact met mij gehad via een gesprek, de Discordserver of op een andere manier. Dan kun je hier laten weten of je het een prettig contact vond en of je er iets aan hebt gehad. Dit mag ook anoniem, je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de site.

Scroll naar beneden en daar vind je de ruimte om je mening te geven. Hiermee help je voor anderen de drempel te verlagen en zo meer over PDA te leren. Alvast bedankt voor je moeite.

Myneke

Myneke

Deel dit bericht:
Myneke

Auteur: Myneke

Myneke (zij/haar) Boekenwurm, sokkenbreidster, PDA-ma en blogger over autisme met een PDA profiel.

12 gedachten aan “Reviews”

 1. Gisterenavond viel er een last van onze schouders af. Jaren ploeteren, het kreeg een naam, een puzzel die eindelijk op zijn plek lijkt te vallen. Wat wij hebben te doen is ons perfectief veranderen. Zonder oordeel komt Myneke met haar uitleg en meedenken voor ons op het punt dat wij weten wat we te doen hebben: ons perspectief veranderen. Natuurlijk zullen we daarna met vallen en opstaan verder gaan, maar wát een opluchting. Het is niet raar dat we aan alle kanten al die jaren tegen diep verzet aanliepen en dat we daar in zijn vastgelopen. Niet alleen letterlijk, maar ook in ons hoofd (door te piekeren, te twijfelen en schuldgevoelens). Het valt van ons af, we snapten het simpelweg niet omdat we het niet wisten.
  Dankjewel Myneke, voor het redden van weer een PDA-ertje.

  1. Heel graag gedaan. Fijn dat mijn uitleg en bevestiging jullie verlichting heeft gegeven. Dat het een aanzet is om jullie perspectief te veranderen. Want dat is inderdaad de stap naar meer begrip en minder ploeteren. Daarmee redden we dan niet alleen een PDA-ertje maar ook de ouders 😉

 2. Mijn zoon van 7 jaar is een paar maanden geleden vastgelopen op de dagbehandeling. Hulpverleners omschrijven hem als ‘zeer complex’ en afgelopen week is besloten dat hij niet meer terug kan keren. De onwetendheid en rigide manier van werken van hulpverlening icm het onbegrip van de omgeving, maakt het een eenzame zoektocht. Ik twijfel geregeld aan mezelf maar dankzij een gesprek met Myneke voel ik me begrepen en gesterkt. Naast de fijne en direct bruikbare adviezen, is het luisterende oor zónder oordeel en met één en al herkenning en erkenning van Myneke ontzettend veel waard!

  1. Dankjewel Jolien, ik vond het ook een heel fijn gesprek. Het is voor mij altijd leuk om met betrokken ouders te sparren, daar leer ik ook weer van. Top dat je je gesterkt voelt want je doet het echt heel goed.

 3. Heel blij dat ik met Myneke een gesprek heb gehad, de herkenning tijdens het gesprek zowel als de tips voor mijn vragen die ik kreeg voelen heel fijn en zijn waardevol! Ook voel ik mij niet meer zo alleen staan in mijn situatie door het begrip en steun die ik ervaarde.
  Een mooi mens

  1. We hebben een heel prettig gesprek gehad met Myneke, waardoor we ook weer steviger in onze schoenen stonden om te vechten voor wat ons kind nodig heeft. We kregen een hele berg aan tips van haar mee, die ze later ook nog op de mail gezet heeft zodat we het makkelijk terug konden vinden. Ook de bevestiging van dingen die je wel goed doet is fijn, omdat Myneke echt begrijpt waar we tegenaan lopen, en door ervaring precies ziet wat er al goed gaat en waar nog winst te behalen is. Dankjewel Myneke, mochten we de bevestiging nog een keer nodig hebben plannen we weer een gesprek met je in!

 4. Wanneer je kind zó ver buiten de gebaande paden valt, is het niet eenvoudig je rol als ouder te toetsen. Andere ouders met neurotypische kinderen weten niet waar je het over hebt of zijn gechoqueerd. En zelfs kundige hulpverlening heeft geen pasklare antwoorden wanneer het op PDA aankomt. Sparren met iemand die het écht begrijpt is dan een welkome aanvulling. Na ons gesprek met Myneke hebben we meer vertrouwen dat we in onze uitzonderlijke situatie de best mogelijke keuzes maken.

 5. Fijn om iemand te spreken die je dochter lijkt te begrijpen op een moment dat je als ouder geen raad meer weet. Verhelderend gesprek en advies! Dankjewel Myneke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *