Nu even over mij

Nu even over mij. Fijne feestdagen en tot volgend jaar

Ik wil het graag nu even over mij hebben. Dit is mijn laatste blog voor dit jaar. Ik doe dit nu ruim een jaar en lever bijna elke week een blog af. Dat doe ik met veel plezier en eigenlijk zou ik niets liever doen dan altijd aan ploeteren werken. Helaas is dit niet mogelijk want er moet brood op de plank komen.

Centen

Er zijn redelijk wat mensen die denken dat ik mijn brood verdien met Ploeteren.nl. Dat is absoluut niet het geval. Ik vraag een vergoeding voor de gesprekken die ik voer en voor de mentoruren die ik geef. Daarnaast ontvang ik van Bol.com nog wat commissie. Daarvan betaal ik de kosten van deze website, de software die ik daarbij gebruik en de stapels boeken over PDA en autisme die ik koop. Dan blijft er niets meer over, er moet zelfs geld bij.

Ik doe dit omdat ik het graag betaalbaar en zo toegankelijk mogelijk wil houden. Als ik er een verdienmodel van wil maken moet ik veel hogere bedragen gaan vragen en dat kan niet iedereen betalen.

Dussss ga ik half januari beginnen aan mijn nieuwe baan. Dat betekent meer uren werken, maar ook meer centen. Wat heel fijn is want dan kan ik nog meer boeken kopen en nog meer kennis met jullie delen.

Studeren

Nou krijg ik mijn nieuwe baan niet zomaar, daar moet ik wel wat voor doen. Ik moet het betreffende WFT-diploma halen. Dat betekent dat ik aan de studie moet. Gelukkig vind ik dat leuk en ligt het onderwerp me ook wel. Maar het kost tijd en ik weet nooit wanneer mijn PDA de kop op steekt. Dus om mezelf tijd en rust te geven neem ik een paar weken vrij om me hierop te kunnen concentreren.

De serverDe PDA-plek

Zoals beloofd ben ik achter de schermen bezig geweest met het opzetten van een PDA chatserver. De Discord server is gemaakt. Hij heet De PDA Plek. Beetje suf, maar wel duidelijk en er moest van mij natuurlijk alliteratie in de naam zitten. Nu ben ik bezig met het maken van de teksten. De welkomsttekst, de regels en de verdeling van de rollen.

In januari heb ik een aantal testers nodig. Mensen met een Discord account die samen met mij willen kijken of alles werkt zoals het moet. Wil je helpen? Laat het me even weten. Je vindt me op Discord als Niemele#0268.

De toekomst

Er zijn een aantal dingen die ik komend jaar graag wil doen. Dat zijn eenvoudige dingen zoals een overzicht van al mijn blogs op de website zetten zodat alle informatie beter te vinden is. Ik zou graag dossiers willen maken zodat ik dieper op een onderwerp, zoals bijvoorbeeld agressie, in kan gaan.

Maar ik ben ook aan het kijken hoe ik het wat officiëler kan maken zodat ik instanties kan gaan aanschrijven met informatie over PDA. Meer webinars en Q&A's kan geven en het mentorprogramma verder kan uitwerken. Kortom plannen heb ik genoeg. De beperkende factor is vooral tijd. Daarom pak ik op wat ik kan en onthoud ik de rest voor de toekomst. Het hoeft uiteindelijk niet allemaal morgen af. Maar dat zou ik natuurlijk wel graag willen.

En nu

Nu wil ik jullie graag bedanken voor al jullie hulp en steun. Bedankt voor het lezen van mijn blogs, de reacties erop, de vragen erover en het aandragen van onderwerpen. Bedankt voor de commissie op alle boeken die jullie aanschaffen via de links op mijn site. Bedankt voor alle aanmoedigingen en bedankjes. Maar vooral bedankt voor jullie belangstelling voor PDA want dat kan echt het verschil maken.

Ik wens iedereen vreselijke saaie en suffe feestdagen toe zodat er ruimte is om ze lekker relaxed door te komen. Lukt dat niet dan wens ik je gewoon fijne feestdagen. We spreken elkaar volgend jaar weer.

Liefs Myneke

Help me ploeteren! Het kost je geen cent, alleen wat moeite.

PDA in december

Deel dit bericht:
Myneke

Auteur: Myneke

Myneke (zij/haar) Boekenwurm, sokkenbreidster, PDA-ma en blogger over autisme met een PDA profiel.

4 gedachten aan “Nu even over mij”

  1. Lieve Myneke, ik ben oma van een (bijna volwassen) kleinkind met een PDA profiel. Wij hebben zo ongelooflijk veel aan jouw blogs. Daar zijn we je dankbaar voor. Nu ook weer met de tips voor de kerstdagen en oudejaarsavond. Gelijk Mario Party Superstars aangeschaft. We verspreiden jouw blogs dan ook regelmatig naar mensen voor wie dit zinvol is. Ook naar familie. Hierdoor is er meer begrip gekomen.
    Ook voor jou en je gezin relaxte dagen.

    1. Wat fijn Tonny om te horen dat er door mijn blogs meer begrip komt. Dat is precies wat ik graag mee wil bereiken. Dankjewel voor je reactie en heel veel plezier met Mario Superstars!🌟🌟🌟

  2. Bedankt Myneke, jouw blogs zijn voor ons écht heel fijn!
    Je had hierboven van mij zo een tikkie linkje mogen neerzetten. 😉

    Fijne ontspannen dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *