Consult of gesprek boeken

Boek een consult of gesprek!

Er is weinig kennis over PDA in Nederland terwijl daar wel vraag naar is. Daarom bied ik hulp en uitleg aan in de vorm van een consult of gesprek via Teams. Ik geef ook persoonlijk of via een webinar voorlichting en advies aan groepen. Ik werk op maandag en donderdag voor ploeteren.nl. Dus op deze dagen kun je een gesprek of een webinar boeken. Vragen via ploeteren.nl@gmail.com beantwoord ik gratis, voor een consult, gesprek of webinar vraag ik een vergoeding.

Gesprek of consult

  • Heb je informatie of advies op het gebied van PDA nodig?
  • Heb je vragen over PDA?
  • Wil je je persoonlijke situatie bespreken?
  • Heb je support nodig?
  • Wil je als professional of hulpverlener een consult?

Soms de nood hoog en is een gesprek met een PDA-deskundige op korte termijn gewenst. Het is vaak mogelijk om op korte termijn een videogesprek via Teams in te plannen. Dat kun je doen via onderstaand formulier. De kosten zijn € 35,- per uur.

Laden...

Iets anders?

Voorlichting over PDA via een webinar is ook mogelijk.  Ik vertel wat PDA is, hoe het je leven beïnvloed en wat kan helpen. Ik doe dat als ervaringsdeskundige en gecertificeerde PDA deskundige. De kosten zijn € 45,- en je kunt in overleg boeken via ploeteren.nl@gmail.com.

In overleg kan ik ook ter plaatse een training over PDA verzorgen voor een groep. De kosten zijn afhankelijk van de afstand en de grootte van de groep. Via ploeteren.nl@gmail.com kun je een offerte aanvragen.

Heb je iets anders in gedachten zoals een lezing, een coaching, een podcast, enz. Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik hoor graag van je,
Myneke

Myneke

 

Reviews

Lees hier de reviews naar aanleiding van een Helpende Hand Gesprek.